2011. március 30., szerda

AKCIÓ csak 3 napig!! 100% Whey Protein por 750g - Jelenlegi ára: 4 190 Ft

A postaköltség tájékoztató jellegű! Igyekszem a legolcsóbban, megbízható körülmények között feladni!!
A saját kanalával, egy kanállal hiányzik belőle!!
100% Iso Whey Potein csokloládé ízű
Aszpartam mentes
A 100% Iso Whey nagyszerű, egyedülálló tejsavó fehérje készítmény. A 100% Iso Whey prémium kategóriájú táplálék-kiegészítő, aminek protein tartalma tisztán tejsavó fehérjékből áll. Azt, hogy szervezetünk képes legyen előállítani a szükséges fehérjéket, meghatározza, hogy milyen minőségű, mennyiségű aminosav áll rendelkezésünkre.
Aminosavakból csak keveset képes raktározni szervezetünk (a vérben), nem úgy, mint a szénhidrátból és zsírból. Ha csak egy esszenciális aminosav is hiányzik szervezetünkből, akkor már nem tudjuk előállítani azt a fehérjét, amihez az adott esszenciális aminosav szükséges. Ha csak rövid ideig is, de aminosavhiány áll fenn szervezetünkben, már megakadályozhatja a regenerálódást és a sejtek építését (az anabolikus folyamatokat). Különösen igaz ez a növekvő izomsejtek esetében.
Számunkra rendkívül fontos, hogy a megfelelő aminosavak és a megfelelő aminosav arányok az izomépítéshez rendelkezésre álljanak!
Az aminosavhiány fellépését megelőzhetjük egy olyan jól összeállított étrenddel, amely megfelelő mennyiségű és minőségű, nagy hatású fehérjét tartalmaz. A 100% Iso Whey tökéletes megoldást nyújt azon keményen edző testépítőknek, akiknek tökéletes egyensúlyban kell rendelkezésére állnia az aminosavak összességének. Tudományos kutatások eredményei igazolják, hogy az elágazó szénláncú aminosavak hiánya és a megnövelt fizikai terhelés az izomszövet lebontásához vezet, válaszul a szervezet nitrogénszükségletének kielégítésére.
Az aminosavak sok egyéb funkciója közül kiemelkedő, hogy részt vesznek a zsírok izomsejtekhez való eljuttatásában, ahol az izomsejt a zsírt energiaként égeti el. Az aminosavak az agyalapi mirigyet a növekedési hormon kiválasztására stimulálják, ez elengedhetetlen az izomszövet fejlődéséhez, valamint nitrogént juttatnak a szervezetnek. Azok az aminosavak, amelyeket a 100% Iso Whey ad, alap-építőkövei a szálkás izomzatnak.
 
A 100% Iso Whey egy felülmúlhatatlan fehérjeforrás, amely nagy arányban tartalmaz aminosavakat, különösen esszenciális aminosavakat.
Felhasználási javaslat: 5 evőkanál (47 gramm) 100% Iso Whey Protein 300 ml zsírmentes tejbe, vagy vízbe, napi 2-3 turmix naponta.


Jelenlegi ára: 4 190 Ft

Az aukció vége: 2011-04-01 23:12
. AKCIÓ csak 3 napig!! 100% Whey Protein por 750g - Jelenlegi ára: 4 190 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése